Progresso Technology

Meerwaarde in 3D

Co-creatie

Innovaties die werken

Gegarandeerd resultaat

Co-creatie

Innovaties die werken

Gegarandeerd resultaat

Ook voor 3D-printing advies

De wereld van 3D-printing voor professionele doeleinden ontwikkelt zich razendsnel. Nieuwe kunststofmaterialen openen nieuwe technologische mogelijkheden en toepassingen. De consultants van Progresso Technology onderzoeken en ontdekken de grenzen. Zij ondersteunen innovatieve en technologische bedrijven die groeikansen willen ontwikkelen en zoeken naar realistische oplossingen..

Uw consultant

  • adviseert bij concept- en productontwikkeling, prototyping en marktintroductie;
  • deelt expertise rond intellectueel eigendom, keuringen en vergunningen;
  • coacht uw medewerkers en verhogen de zelfredzaamheid van uw organisatie.

Kortom: met een consultant van Progresso Technology treft u een ondernemende gesprekspartner die nieuwsgierig en analyserend naar de toekomst kijkt. Een die de technologische vooruitgang binnen uw organisatie verder helpt.

Workshops

Heeft u een 3D-printer voor professioneel gebruik en bent u op zoek naar actuele kennis om uw printer optimaal te benutten, dan bieden de workshops van Progresso Technology uitkomst. Deelnemers krijgen een op maat gemaakt programma, afgestemd op uw wensen en 3D-kennis.

Mogelijke onderwerpen:

  • analyseren en zelf oplossen van fouten in het 3D-model,
  • gebruikte printertechniek,
  • mogelijkheden van prototyping,
  • ontwikkelen en printen van eigen onderdelen.

De workshops zijn niet afhankelijk van uw printermerk, wel van de printertechniek. Informeer daarom vooraf naar de workshopmogelijkheden voor uw 3D-printer.

Afhankelijk van de grootte van de groep (1 tot 5 personen) kunnen workshops zowel op locatie als bij Progresso Technology plaatsvinden.

Design, engineering & printing in 3D

Met de ontwikkeling van moderne kunststofmaterialen zijn de mogelijkheden in 3D-printing onbeperkt. Machinebouwers, industrieel ondernemers, architecten: steeds vaker ontdekken ze de kracht van 3D-printtechnologie. Progress Technology levert maatwerk in eindproducten die voldoen aan de hoogste eisen in kwaliteit, rendement en duurzaamheid. Of het nu gaat om een machineonderdelen, prototypes of concepten, alles is mogelijk Realisatie vraagt om meer dan een goede printer, om veel meer..

Voor het beste resultaat is professionele input nodig. We hebben de kennis en ervaring in huis om uw wensen te vertalen naar technische informatie en tekeningen: ready to print. Progresso Technology levert gegarandeerd resultaat: een functioneel werkzaam product binnen de afgesproken tijd. Kwaliteit, rendement en duurzaamheid voldoen aan de vereiste normen.

Uw verzoek is uniek en altijd maatwerk. Uw team is samengesteld uit onze vakmensen die beschikken over de noodzakelijke expertise en competenties. Zij zijn co-workers, sterk in (online) projectmanagement en communicatie. U kunt rekenen op frisse ideeën en slimme engineering voor realiseerbare oplossingen. Kortom, de specialisten van Progresso Technology zijn uw partner in design, engineering en 3D-printing met kunststofmaterialen.

 

Maatwerk in 3D-printing services

Heeft u een nieuw onderdeel nodig voor uw machine, maar geen tijd om lang te wachten op de gebruikelijke aluminium of rvs variant: ga voor kunststof. Progresso Technology ontwikkelt (design en engineering) en print hoge precisie onderdelen in high-end kunststofmaterialen. Op de geleverde onderdelen zitten CE- en ISO-keuringen en op bepaalde materialen ook FDA-certificaten. Uw onderdelen zijn na definitieve goedkeuring binnen één week bij u of uw klant in huis.

Detachering

U heeft een of meerdere 3D-printers in huis, maar mist nog de kennis en ervaring om het gewenste resultaat te realiseren. Progresso Technology biedt desgewenst de noodzakelijke expertise. Onze designers en engineers maken tijdelijk onderdeel uit van uw team en delen hun kennis er ervaring met uw eigen mensen. Wij detacheren voor korte of langere tijd, net wat er nodig is. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook voor tijdelijke ondersteuning in 3D-projecten bent u bij Progresso Technology aan het goede adres. Met advies, interne training en workshops, implementatie, projectondersteuning en – management. Wij helpen uw organisatie op weg en vooruit. Samen realiseren wij uw ambities en uitdagingen in 3D-printing.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.